SOCIETAT
Societat 12/01/2012

L'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) investiga la duplicitat de càrrecs a la sanitat catalana

Ha obert la investigació d'ofici –perquè entra dins les competències de l'ens– al president de l'institut Català de la Salut, Josep Prat

Ara
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } L'Oficina Antifrau de Catalunya (OAC) ha obert d'ofici una investigació sobre la duplicitat de càrrecs a la sanitat catalana, segons han confirmat a l'ARA fonts de la institució.

L'Oficina investiga el possible règim d'incompatibilitats del president de l'Institut Català de la Salut, Josep Prat, i si les contractacions s'ajusten a la llei. També analitza si les auditories efectuades pels organismes públics van exercir el control adequat.

Prat va presentar ahir la dimissió del consell d'USP Hospital i d'Innova, grup d'empreses municipals públiques, un dia després que la CUP de Reus presentés una denúncia davant la Fiscalia de l'Audiència Nacional per suposada "prevaricació continuada" i incompatibilitat de càrrecs en empreses públiques i privades.

L'OAC també investiga l'expresident del Consorci Hospitalari de Catalunya (CHC) Ramon Bagó, president històric del Grup Serhs, que també forma part del consell d'administració del Consorci S.A., una societat anònima de capital íntegrament públic.

stats