Societat 08/12/2011

Absolen una conductora que va atropellar mortalment un jove perquè la víctima parlava pel mòbil

Segons publica 'Regió7', el jove estava atrapat en un embús i va baixar del cotxe per parlar pel mòbil. Llavors, una furgoneta el va envestir

Ara
1 min

BarcelonaEl jutge ha absolt una conductora d'un atropellament mortal a Manresa perquè atribueix la responsabilitat dels fets a la víctima, un jove de 23 anys que va creuar sobtadament la calçada mentre parlava distret per telèfon. D'aquesta manera, el jutjat de primera instància número 7 de Manresa descarta que la conductora hagi de pagar cap indemnització a la família de la víctima, que reclamava 200.000 euros.

Segons explica Regió7, els fets van tenir lloc el 20 de setembre de l'any 2007 quan el vehicle de la víctima va quedar atrapat en un dels embussos circulatoris habituals en aquell tram que va del barri de Xup al centre de Manresa. Mentre esperaven a l'interior del cotxe per reprendre la marxa, Ioan Vasile Balaneani va rebre una trucada de la seva esposa i va decidir baixar del cotxe. Mentre parlava, el jove va envair l'altra calçada, on no hi havia cues, i una furgoneta el va envestir de manera violenta, primer amb el retrovisor i després amb el capó. L'impuls de la topada va provocar que el noi sortís projectat i caigués damunt d'un dels cotxes que hi havia aturats.

Com a conseqüència de l'accident, el jove va quedar greument ferit i, seguidament, va ser ingressat a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on va acabar morint dues setmanes després com a conseqüència de les greus ferides.

stats