Societat 28/11/2010

Lady Gaga, sense Facebook per lluitar contra la sida

Diverses personalitats del món de l'espectacle participen a la campanya. Es vol cridar l'atenció i demanar més fons per lluitar contra la malaltia

Redacció
1 min

p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { } La iniciativa és força sorprenent. Es tracta de desconnectar-se de totes les xarxes socials el dimecres, 1 de desembre, dia en què es commemora la lluita contra la Sida. L'objectiu és ajudar a l'organització benèfica Keep a Child Alive que dirigeix la cantant Alicia Keys i que ajuda a famílies afectades pel Sida a l'Àfrica i l'Índia.

La campanya es diu Digital Life Sacrifice i ja s'hi han sumat, a part de l'excèntrica cantant Lady Gaga, altres personalitats del món de la música i l'espectacle com el també cantant Justin Timberlake, l'actriu Jennifer Hudson, l'actor Elijah Wood o la tennista Serena Williams, que es desconectaran de totes les xarxes socials el proper dimecres.

Lady Gaga, per exemple, té més de 7 milions de seguidors a Twitter i quasi 24 milions a Facebook, que segurament trobaran a faltar els seus comentaris diaris. L'objectiu és precisament cridar l'atenció de tota aquesta gent i demanar la seva participació en la lluita contra la Sida.

Segons Alicia Keys, "és una manera directa, instantàniament emotiva i una mica sarcàstica de cridar l'atenció" i captar donacions que ajudin a la seva organització a recaptar fons per ajudar a famílies afectades per la Sida.

stats