Societat 16/05/2012

L'alcalde de Barcelona agraeix "l'actitud" dels 'indignats'

Xavier Trias ha argumentat que Barcelona "no pot convertir-se en una ciutat que no deixi expressar-se a la gent" i que si "les protestes són protestes sense utilitzar la violència, amb ordre i civisme" són positives

Efe
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha manifestat avui la seva satisfacció perquè la commemoració del 15-M a Barcelona s'hagi desenvolupat des de l'ordre i el civisme i ha agraït l'actitud que han tingut els 'indignats' en els actes de protesta. "Estic content. Vam prendre la decisió d'ajuntar el dret de la gent de protestar i el de fer-ho des de l'ordre i el civisme i crec que ho hem fet bé", ha assenyalat Trias, que també ha agraït a la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra el paper que han jugat.

Per l'alcalde, Barcelona "no pot convertir-se en una ciutat que no deixi expressar-se a la gent" i si "les protestes són protestes sense utilitzar la violència, amb ordre i civisme" són positives.

Respecte al mig centenar de persones que des d'ahir protesten davant de la seu de La Caixa, a l'avinguda de la Diagonal, Trias ha assenyalat que "si es manifesten i protesten en ordre i sense fer cap ximpleria" l'Ajuntament tindrà "la mateixa paciència".

Xavier Trias ha fet aquestes declaracions a la premsa durant la visita a la Fundació Ajuda i Esperança, que ofereix des de fa 25 anys el Telèfon de l'Esperança de Barcelona, l'únic de Catalunya

stats