SOCIETAT
Societat 10/04/2012

L'alcalde de Rasquera evita prendre cap decisió immediata després del referèndum de la marihuana

Pellissa no dimiteix per ara, tot i que és el que va anunciar si no arribava al 75% dels vots a favor de la plantació. Està "satisfet amb els resultats", amb un 56% de vots pel 'sí'

Maria Ortega
1 min
L'alcalde de Rasquera, Bernat Pellissa / TJERK VAN DER MEULEN

RasqueraL'alcalde de Rasquera, Bernat Pellisa, ha afirmat que seria "una irresponsabilitat" prendre una decisió sobre la continuïtat de l'equip de govern aquesta mateixa nit. Tot i que havia anunciat la seva dimissió i de l'equip de govern si el suport al projecte de la plantació de marihuana no superava el 75% dels vots, Pellisa ha demanat després del recompte unes hores de reflexió. El 'sí' s'ha imposat en la consulta (56% dels vots), però no ha assolit el percentatge requerit per validar el projecte. Pellisa ha rebut aplaudiments de veïns que seguien el recompte del referèndum al centre cívic de la població.

Pellisa s'ha mostrat "satisfet amb els resultats" i ha avançat que entre aquesta nit i la jornada de dimecres s'estudiarà quina decisió assumeix Rasquera sobre el projecte."Demà prendrem decisions després de digerir els resultats", ha expressat l'alcalde. Les paraules de Pellisa han deixat entreveure la possibilitat que la plantació pugui tirar-se endavant tot i no haver assolit el 75% dels vots afirmatius. "No dimitiré ni aquesta nit ni demà", ha expressat finalment l'alcalde, que ha expressat la necessitat de "fer les coses amb tranquil·litat i ordre".

stats