Societat 20/09/2011

L'Audiència de Girona no aconsegueix desfer-se ni de les rates ni de les puces

Les rates ja van fer aparició anteriorment en aquesta seu de justícia i ara han tornat acompanyades de puces

Efe
1 min

GironaUn cop més s'ha tornat a fer pública la mateixa notícia. Com ja es va saber temps enrere, l'Audiència de Girona viu una plaga de rates i, ara per primer cop, de puces. Anteriorment, ja havien patit la presència d'aquests animals de la família dels rosegadors, que actualment estan afectant principalment la secció quarta i l'espai de la fiscalia.

Tot i això, les puces són noves a la casa i es tem que hagin pogut ser introduïdes per les mateixes rates, que habitualment transporten aquests minúsculs insectes en els seus cossos. Això afegeix una mica més de preocupació a aquest problema, ja que amb les puces i les seves picades es poden contagiar malalties entre els animals i els humans.

Els funcionaris de justícia que treballen allà ja han donat a conèixer que han sofert picades i que, malgrat que ja han intentat desfer-se d'aquesta plaga mitjançant professionals especialitzats, no ha sigut possible eradicar-la.

A l'edifici de l'Audiència, que està situat al Barri Vell de Girona, els treballadors poden seguir el rastre dels rosegadors observant on depositen les seves dejeccions. Entre d'altres, a la zona dels arxius és on hi ha més preocupació, ja que les rates poden destruir amb facilitat expedients de judicis amb el consegüent efecte que això té per als ciutadans afectats.

stats