Societat 10/04/2012

L'autòpsia confirma que l'aficionat de l'Athletic va morir per l'impacte d'una pilota de goma

El conseller d'Interior basc, Rodolfo Ares, assegura que es depuraran responsabilitats dins de l'Ertzaintza

Efe
1 min

BilbaoL'autòpsia realitzada aquest dimarts ha confirmat que la mort del jove Iñigo Cabacas després d'un partit de l'Athletic va ser ocasionada en rebre l'impacte d'una pilota de goma, segons han informat fonts del cas.

El jove va morir ahir, després de tres dies en coma per les ferides al cap que va patir en els incidents que hi va haver dijous passat a Bilbao després del partit de l'Athletic contra el Schalke 04.

L'Ertzaintza va carregar durant els incidents amb pilotes de goma, i després de les lesions que va patir el jove va obrir una investigació per determinar si les ferides van ser causades pel llançament d'una pilota de goma per part dels agents o es van produir en altres circumstàncies.

L'autòpsia realitzada avui ha confirmat que la ferida, que va causar al jove una fractura cranial i una hemorràgia per la qual va entrar en coma i va acabar morint ahir, va ser causada per l'impacte d'una pilota de goma.

Aquest matí, abans de conèixer l'autòpsia, el conseller d'Interior, Rodolfo Ares, ha avançat que si es confirma que va ser per una pilota de goma "es depuraran les responsabilitats" dins de la policia basca i que portarà "la investigació fins al final, costi el que costi".

stats