Societat 14/04/2012

L'esfondrament d'un sostre mata una dona i deixa molt greus una filla de 2 anys i el marit

Les víctimes dormien a casa seva, a Tarragona, quan els ha caigut al damunt part del sostre del dormitori. Sis fills més de la parella han resultat il·lesos

Ara / Acn
1 min

BarcelonaUna dona de 34 anys ha mort i el seu marit i una filla de dos anys han quedat ferits molt greument quan els ha caigut al damunt part del sostre del dormitori mentre eren al llit. El succés s'ha produït cap a la una de la matinada d'aquest dissabte, en una casa unifamiliar de planta baixa més pis del camí de l'Àngel de Tarragona, a prop de la carretera N-240.

Els Bombers de la Generalitat han acudit al lloc dels fets a rescatar-ne les víctimes. Els dos ferits "extremadament greus", segons les primeres valoracions mèdiques dels equips d'emergències, són el marit de la víctima mortal, de 32 anys, i la filla petita de la parella. Tots dos han estat traslladats a l'hospital Joan XXIII. Els altres sis fills del matrimoni han resultat il·lesos, tot i que se'ls ha traslladat a l'hospital per a una revisió preventiva, segons els bombers.

La casa tenia defectes estructurals que no eren visibles, segons ha assegurat el cap de guàrdia dels bombers, Jordi Guarque, després d'una inspecció de l'immoble amb els tècnics municipals aquest dissabte al matí. El col·lapse ha evidenciat que el forjat ceràmic de l'estructura era defectuós o hauria patit filtracions. La família afectada, que havia arribat a Tarragona fa quatre anys procedent de Sevilla, ocupava de forma il·legal l'habitatge des de fa dos anys i esperava rebre un pis protegit per part de l'Ajuntament, segons han revelat coneguts.

stats