Meteo
Societat 10/09/2011

L’estiu encara no vol marxar

El sol serà el protagonista del dissabte i les temperatures de ple estiu entre els 30 i 35 graus

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaHem començat el dissabte amb algunes boires i núvols baixos matinals sobretot en punts de la costa Daurada i de l'interior. Aquests s'aniran trencant a mesura que avanci el matí i només faran la guitza aquells que vulguin gaudir de la platja a primera hora del matí. A la majoria de comarques gaudiran d'un cel clar, assolellat i calorós amb màximes que poden arribar els 35 graus en punts de l'interior, mentre que a la costa la xafogor tornarà a ser marcada i els termòmetres es situaran entorn els 30 graus. A la tarda és probable que caigui algun ruixat en àrees de muntanya, especialment del Pirineu Occidental.

Demà, el dia de la diada, serà molt semblant el dia d'avui però els núvols baixos s'aniran incrementant pel sud i podrien ser força espessos i tapar el cel en algunes comarques de la Costa Daurada al llarg del matí. A la tarda és molt probable que caigui algun ruixat al Pirineu i també en altres comarques com la Garrotxa o Osona. En tot cas seran ruixats curts i poca cosa però alguna gotellada podria sorprendre algunes comarques de la Costa Central de cara a la nit.

La calor, el dia de la diada, no serà tant forta com avui, i al llarg de la setmana que ve, les màximes baixaran una mica sobretot es notarà a partir de dimecres on els migdies ja no es notarà aquesta calor tant forta d'estiu i les màximes no superaran els 30/32 graus a l'interior i les nits força més fresques.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo.



p { margin-bottom: 0.21cm; }a:link { color: rgb(0, 0, 255); }

stats