LA MÉTEO
Societat 06/08/2011

L'estiu no es consolida

El diumenge el passarem amb més núvols, alguns ruixats i una mica menys de calor

Marc Candela
1 min

BarcelonaDemà diumenge tampoc farem net. De fet, aquesta nit, el pas d'una petita línia frontal farà augmentar els núvols a bona part del país i, ja de matinada, descarregarà alguns xàfecs d'anar i venir en comarques del Prepirineu i la Catalunya Central o en indrets del Penedès, el Vallès o el Camp de Tarragona.

El diumenge el tornarem a encetar amb més núvols que clarianes i fins i tot amb alguns ruixats febles i dispersos a l'interior. No serà, en cap cas, un matí de paraigua, però aquestes gotellades podran fer una mica la guitza a l'hora de fer activitats a l'aire lliure.

A la tarda el sol guanyarà protagonisme, especialment prop de la costa, però encara es podrà escapar algun xàfec curt al terç nord del país. En conjunt, però, la segona meitat del dia serà de molt més bon aprofitar.

Aquest temps insegur vindrà acompanyat de temperatures una mica més curtes que les d'avui però encara de xafogor molt marcada a les comarques de la costa i el Prelitoral.

Dilluns entrarà la tramuntana a l'Empordà i ajudarà a consolidar el descens tèrmic que demà ja intuirem i farà que l'inici de setmana el passem amb 4 o 5 graus menys que avui. En tot cas, aquesta refrescada serà transitòria i de cara a dimecres i dijous tornarà la calor d'estiu.

Trobareu més informació a www.ara.cat/meteo.

stats