SOCIETAT
Societat 18/04/2012

L'exconsellera Geli, entre els testimonis que declararan davant el jutge del cas Urdangarin

El jutge José Castro ha citat una trentena de testimonis, que declararan a Barcelona entre demà, divendres i dissabte

Ara
1 min

BarcelonaL'exconsellera de Sanitat Marina Geli és un dels testimonis que el jutge que instrueix el cas Urdangarin, José Castro, interrogarà aquesta setmana a Barcelona.

El jutge, que des de demà prendrà declaració a més d'una trentena de testimonis relacionats amb el cas, va demanar la compareixença de nous testimonis aquest dimecres, entre les que s'inclou la de l'exconsellera.

Així, demà testificaran davant el jutge 14 persones, entre elles l'ex número dos d'Esade, Marcel Planellas. El divendres declararan 15 testimonis més i dissabte 14 més.

Geli haurà de ratificar la declaració que ja va fer davant els fiscals d'Anticorrupció, Pedro Horrach i Miguel Ángel Subirán, que es van desplaçar a Barcelona la setmana passada. En concret se li va preguntar sobre un contracte entre la Generalitat i l'Instituto Nóos per valor de 34.000 i unes altres demandes que no es van arribar a realitzar, com una oferta que Urdangarin va fer a Geli el 2007 per muntar un fòrum internacional de sanitat, que ella va refusar.

stats