Societat 08/05/2012

L'incendi d'un pis a Cornellà deixa 11 intoxicats pel fum

Encara es desconeixen les causes de l'incendi, el fum del qual va afectar altres pisos de l'edifici. Onze persones van resultar afectades per la inhalació de fum

Acn
1 min

BarcelonaOnze persones van resultar intoxicades per inhalació de fum aquest dilluns a la nit en l'incendi d'un habitatge a Cornellà de Llobregat. Deu dotacions de bombers van treballar entre dos quarts d'onze i tres quarts d'una per extingir completament el foc, que es va produir a la desena planta d'un edifici situat al número 238 de la carretera de l'Hospitalet. Les causes de l'incendi encara no s'han determinat.

Els veïns de tots els pisos van ser evacuats com a mesura preventiva. El pis on es va originar el foc va quedar completament calcinat i quatre pisos més de la mateixa planta van patir els efectes del fum. També va quedar afectat el menjador del pis immediatament superior.

Pel que fa als onze intoxicats per la inhalació de fum, tots són veïns de la mateixa planta de l'edifici on es va produir el foc i de les superiors. Són sis homes d'entre 30 i 71 anys i quatre dones d'entre 32 i 69. Entre els afectats també hi ha una nena de 12 anys que va ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Déu. Tret d'un home i una dona que van ser donats d'alta al lloc dels fets, la resta d'adults van ser evacuats a l'Hospital Moisès Broggi i a Bellvitge.

Els veïns van poder tornar casa a tres quarts d'una, quan el foc va estar completament extingit.

stats