SUCCESSOS
Societat 03/03/2011

L'incendi en el pis del districte de Sant Martí causa tres ferits lleus i obliga a desallotjar uns 70 veïns

Els ferits han patit una intoxicació de fum i, de moment, tot apunta a una explosió de gas com la causa més probable de l'incendi, segons ha explicat des del lloc dels fets el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez.

Marta Català
1 min

BarcelonaL'incendi que aquest dijous a primera hora del matí ha afectat un habitatge de la tercera planta d'un edifici situat al carrer Camp Arriassa, número 65, al districte de Sant Martí de Barcelona, ha causat tres ferits lleus per intoxicació de fum i ha fet desallotjar una setantena de veïns.

Els fets han tingut lloc a tres quarts de sis del matí i la principal hipòtesi és que s'ha produït una explosió de gas i després un incendi, tot i que no està confirmat, segons ha explicat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Francesc Narváez, des del lloc dels fets.

L'Ajuntament ha habilitat una residència d'avis per donar cabuda als desallotjats al carrer Binèfar, per als veïns que s'han quedat provisionalment sense poder entrar casa.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat nombroses dotacions de la Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i ambulàncies del SEM. Des de l'exterior, els efectes a la tercera planta de l'edifici són visibles, amb taques negres de fum en quatre finestres de l'habitatge.

stats