Societat 30/06/2012

Llibertat provisional pels dos detinguts per l'incendi de Cortes de Pallars

Es tracta de dos operaris d'una empresa que feien treballs de col·locació de plaques solars i que, suposadament, van cometre una imprudència

Efe
1 min

ValènciaLa titular del jutjat número 3 de Requena (València) ha acordat aquest dissabte la llibertat provisional per als dos detinguts per l'incendi forestal originat en Cortes de Pallars, que ha arrasat ja quasi 10.000 hectàrees i que afecta els termes municipals de Macastre, Dos aigües, Yátova i Montroi.

Segons han indicat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), els detinguts han passat aquest matí a disposició judicial i han prestat declaració en relació a l'incendi.

Després de la seva compareixença, la jutge ha acordat la llibertat provisional i no s'han fixat mesures cautelars, tot i que els detinguts queden imputats en una causa oberta per incendi forestal per imprudència.

Les dues persones són operaris d'una empresa que estaven realitzant treballs de col·locació de plaques solars en un habitatge quan suposadament van cometre la imprudència que va originar el foc.

stats