Societat 25/07/2012

Llibertat provisional per a l'alcalde dels Muntells acusat de 6 incendis

Els Mossos l'acusen d'haver incendiat 5 barques, un automòbil i diverses construccions de caràcter agrícola

Efe
1 min

BarcelonaEl titular del jutjat de guàrdia d'Amposta ha deixat en llibertat provisional, amb l'obligació de comparèixer quan sigui requerit, l'alcalde president de l'EMD dels Muntells, Josep Tomàs Navarro, detingut aquest dimecres i acusat d'almenys sis incendis ocorreguts en les últimes setmanes.

Segons informen fonts judicials, Navarro ha passat a disposició judicial aquest migdia com a presumpte autor d'almenys sis incendis intencionats i quatre més en grau de temptativa durant les últimes setmanes. Els Mossos l'acusen d'haver incendiat 5 barques, un automòbil i diverses construccions de caràcter agrícola.

Joan Castor Gonell, l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, població a la qual pertany els Muntells, ha dit a l'agència Efe que esperarà un pronunciament ferm del jutge per prendre alguna mesura política.

"La sorpresa és molt gran, encara no hem valorat res en ferm. Esperarem al pronunciament del jutge per fer les valoracions que estimem oportunes", ha indicat.

D'altra banda, Castor ha explicat que "el president de l'EMD va presentar la baixa per temes de salut", cosa que ja apuntaven aquest matí els veïns de la població, que, a falta d'alguna explicació, han atribuït al seu estat els actes ocorreguts.

stats