CAS PALAU
Societat 03/12/2010

Joan Llinares renuncia com a director general del Palau de la Música

Llinares considera que la seva feina està "feta i acabada". S'espera trobar un substitut abans de Nadal

Carles Arbolí
1 min

BarcelonaL'actual director general de l'Orfeó i la Fundació del Palau de la Música, Joan Llinares, va presentar ahir a la nit la seva renúncia al càrrec durant la primera junta celebrada després de les eleccions del dia 24 de novembre en entendre que la seva tasca està "feta i acabada" des que la va assumir al juliol de 2009. En declaracions fetes aquest matí, Llinares ha comentat que la seva tasca "de control i assessorament" ja s'ha acabat i que sempre havia dit que es tractava d'una feina temporal. D'altra banda, ha deixat molt clar que la seva renúncia no té res a veure amb les discrepàncies que ha mantingut amb el president en funcions, Josep Maria Busquets.

Llinares va ser contractat després que es descobrís l'espoliació perpetuada durant anys en la institució per part del seu fins aleshores president, Fèlix Millet, i la seva "mà dreta", Jordi Montull. El saqueig de la institució supera de llarg els 30 milions d'euros.

L'actual presidenta de l'Orfeó, Mariona Carulla, ha agraït a Llinares la seva feina "il·limitada" durant aquest període i ha avançat que el seu substitut pot ser nomenat abans del Nadal

stats