Societat 13/09/2013

L'oposició a l'Ajuntament de Barcelona exigeix a Trias una consulta abans de presentar la candidatura per als Jocs

PP i ERC se sumen a la petició d'ICV i el PSC de demanar l'opinió dels ciutadans, com han fet a Oslo i faran a Munic, encara que no tots els grups estan a favor de presentar-se

Ara
1 min

BarcelonaTots els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Barcelona demanen a Xavier Trias que abans de decidir si Barcelona presenta candidatura als Jocs Olímpic d'hivern del 2022 faci una consulta entre els ciutadans.

Aquest divendres el PP i ERC s'han sumat a la petició que ja havien fet aquesta setmana el PSC i ICV. Cada un amb els seus matisos, i no tots a favor del projecte, però sí que hi ha consens entre l'oposició al consistori barceloní que s'ha de donar veu als ciutadans.

Trias aquest matí ja ha advertit que no tenen pressa per presentar-se, i que quan ho facin serà amb un gran consens de tots.

Alberto Fernández Díaz (PP) ha reclamat que primer cal un consens entre tots els partits polítics de l'Ajuntament, i que si entre tots estan d'acord que a la ciutat li convé presentar-se després es demani l'opinió als ciutadans.

Jordi Portabella (ERC), pel seu compte, puntualitza que primer cal l'aprovació del Comitè Olímpic Espanyol (COE), i un cop aconseguit el suport, llavors s'hauria de fer la consulta, a diferència del que deia dijous Jordi Martí, del PSC, que proposava fer la consulta abans de fer cap altra passa.

stats