Societat 12/09/2011

Màrius Serra: "El discurs el vaig preparar abans de l'estiu i hi vaig afegir la reivindicació a la immersió a darrera hora”

El palíndrom “català a l'atac” de Màrius Serra es converteix en 'trending topic' a Twitter i portada d''El Mundo'

Redacció
1 min

BarcelonaL'escriptor Màrius Serra assegura que el discurs pronunciat aquest diumenge durant l'acte commemoratiu de la Diada de Catalunya el va preparar “abans de l'estiu” i hi va afegir la reivindicació a la immersió “a darrera hora”, després de la sentència del TSJC.

Serra ha rebut un allau de reaccions “sobretot per la xarxa” al joc de paraules “català a l'atac” pronunciat durant el discurs de la Diada, però assegura que predomina “la unanimitat en la intenció d'associar la llengua a un concepte de plaer” per damunt del “concepte de conflicte, que és el que hi ha al darrere de les darreres maniobres contra la immersió lingüística”.

El palíndrom “català a l'atac” es va convertir en trending topic a Twittertrending topic poc després de la proclama de l'escriptor i aquest dilluns és portada a El Mundo. No obstant, Serra recorda que “no és nou” però reconeix que malgrat que “l'hem anat fent servir sempre”, ahir “prenia un sentit clar”.

stats