SOCIETAT
Societat 27/09/2011

Mas Colell garanteix que la retallada que afecta les residències concertades és "transitòria"

El Govern resta transcendència al fet que s'ajornin els pagaments de setembre i octubre a les entitats socials que presten serveis. Benestar intentarà minimitzar l'impacte de les mesures

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern ajornarà dos mesos el pagament a les residències i centres concertats que cuiden gent gran, discapacitats, malalts mentals i drogodependents. El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha utilitzat l'argument de la falta de recursos per no pagar els serveis prestats a les entitats socials. El conseller, però, ha garantit que són "mesures a curt termini" i "estrictament transitòries".

El departament de Benestar Social i Família es reuneix aquest dimarts amb representants de les entitats socials per trobar una sortida a la queixa formulada pel sector, que ha recordat el perill de fallida que patiran moltes associacions sense els ingressos de setembre i octubre. Benestar, que ha hagut de prioritzar altres ajudes, pretén matisar l'impacte de les retallades ordenades des d'Economia, que vol equilibrar les despeses de la Generalitat abans de finals d'any.

stats