Societat 15/07/2011

Mas comunica als grups que el magistrat Daniel de Alfonso serà el nou director de l'Oficina Antifrau

Substituirà Martínez Madero, mort sobtadament fa uns mesos

Redacció
1 min

BarcelonaEl magistrat Daniel de Alfonso serà el nou director de l'Oficina Antifrau, segons ha comunicat el president de la Generalitat, Artur Mas, als grups parlamentaris aquest divendres.

La tria es portarà al Parlament la setmana que ve i tot indica que ja és definitiva. D'aquesta manera, mesos després de la mort sobtada del fiscal David Martínez Madero el 21 de gener d'enguany, De Alfonso es convertirà en el nou director de l'oficina.

De Alfonso és magistrat de la secció setena de l'Audiència de Barcelona des del 29 d'abril d'aquest any. Abans havia estat magistrat de la secció desena de la mateixa Audiència Provincial El magistrat està especialitzat en dret penal i col·labora al centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya, a Esade i a la UOC. De Alfonso ha estat vinculat amb la conservadora Associació Professional de la Magistratura.

El cas Wilson Pacheco

De la seva trajectòria com a magistrat en destaca la presidència del tribunal del cas Maremàgnum. El procés va jutjar i condemnar dos porters de discoteca i un vigilant de seguretat per la mort del jove equatorià Wilson Pacheco després de ser apallissat i caure a l'aigua a prop del complex d'oci de Barcelona l'any 2002.

stats