SUCCESSOS
Societat 06/03/2011

Maten a trets un botiguer a Ciutat Vella

El crim s'ha produït en un petit supermercat del carrer Sant Pere Més Alt cap a les deu de la nit

Acn
1 min

BarcelonaUn jove botiguer ha mort aquest dissabte a la nit en l'atracament d'un supermercat al barri de Sant Pere de Barcelona, a Ciutat Vella. Segons ha pogut saber l'ACN, la víctima tindria uns 19 o 20 anys i ha mort d'un tret al cap després de voler evitar el robatori.

El succés ha ocorregut pocs minuts després de les deu de la nit al número 16 del carrer Sant Pere Més Alt, a tocar del Palau de la Música Catalana. Segons han informat diversos testimonis, un individu ha entrat a l'establiment amb la cara tapada amb una gorra i ha amenaçat el botiguer -que podria ser el fill del propietari del súper- amb una arma.

La víctima ha intentat evitar el robatori traient un ganivet i l'atracador ha replicat disparant-li a boca de canó. El noi ha mort a l'acte i l'home ha fugit corrents. Diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat el carrer amb una cinta a banda i banda del supermercat, que és a tocar del Palau de la Música.

stats