SOCIETAT
Societat 20/06/2012

Matí de retards en quatre línies de rodalies per l'avaria d'un comboi i l'assistència mèdica a un passatger a l'Hospitalet

Renfe preveu recuperar les freqüències de pas un cop atès el viatger

Acn
1 min

BarcelonaL'avaria d'un trena l'estació de Plaça Catalunya i l'assistència mèdica a un passatger que s'ha sentit indisposat a l'Hospitalet de Llobregat causa retards d'entre 15 i 30 minuts a les línies R1, R3, R4 i R7.

En el primer cas, només es tracta de l'avaria d'un tren a Plaça Catalunya, que causa retards de 15 minuts a la R1 entre Mataró i Blanes, segons Renfe. D'altra banda, la indisposició d'un passatger que ha hagut de rebre atenció mèdica causa retards de fins a 30 minuts en sentit nord a les línies R1, R3, R4 i R7.

Renfe preveu anar recuperant les freqüències un cop aquest passatger hagi estat atès. Les dues incidències s'han produït poc abans de les vuit del matí. Segons Renfe, l'avaria del tren a Plaça Catalunya només ha afectat els passatgers que viatjaven en aquest comboi, que han hagut de canviar de tren i causa retards entre Mataró i Blanes, ja que finalitzava el recorregut a la localitat gironina i les freqüències entre Mataró i Blanes és més àmplia que en altres trajectes de la línia.

stats