Societat 13/09/2011

Més calor fins divendres, refrescada el cap de setmana

Avui farà sol i les temperatures tornaran a rondar els 30 graus al centre de la jornada

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAvui també farà sol i només alguns núvols baixos cap a les terres de l'Ebre i al camp de Tarragona el taparan puntualment durant el matí. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu i entorns però pràcticament no deixaran xàfecs. Les temperatures es mantindran a la banda alta, a l'entorn dels 30 graus al migdia, poc per sobre, poc per sota. Farà calor un dia més.

Demà no hi haurà grans canvis però tot fa pensar que apareixeran alguns intervals de núvols més, al matí a la costa, i a la tarda al Pirineu, on aquest cas ja començaran a caure xàfecs puntuals. La calor afluixarà una mica però els dies vinents tornaria a augmentar, i de fet és força probable que el pic de calor de la setmana no el tinguem fins divendres.

Atents però al cap de setmana perquè arribaria un canvi més seriós, entre dissabte a la tarda i diumenge el temps serà més variable, no caurien xàfecs generals, però sí que plouria poc o molt a força comarques de Girona, de Barcelona i al Pirineu. Caldrà anar-ho concretant els dies vinents, però ara per ara sembla que començarem el cap de setmana amb calor d'estiu i l'acabarem amb 4 o 5 graus menys, molta més fresca i una lleugera sensació de pretardor.

A www.ara.cat/meteo ja hi trobareu les primeres previsions per al cap de setmana.

stats