La Méteo
Societat 09/12/2011

Més núvols, però sense pluja

Matí amb boires, alguna d’espessa a la Catalunya Central, i punts del Prelitoral que s’aniran aixecant al llarg del matí

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaTot i que hem començat el divendres fred i força humit per les boires a molts punts de la Catalunya central i el Prelitoral, al llarg del matí s’aniran aixecant i pràcticament al migdia ja hauran desaparegut. A la zona de Ponent la boira serà una mica més espessa i li costarà més de marxar. De totes maneres, un cop sense boires el sol s’anirà imposant, malgrat que tindrem un cel enteranyinat pel pas de núvols prims que deixarà el cel enterbolit però sense cap mena de complicacions. No s’esperen precipitacions. En punts del litoral, igual com va passar ahir, dia de la Puríssima, trobarem núvols baixos, bàsicament a la costa, que no aniran a més.

El cap de setmana, dissabte encara tindrem alguna escletxa de sol, sobretot a la zona més oriental, mentre que al Pirineu Occidental estarà força més tapat però sense anar a més. La pluja, la neu i el fred sembla que de moment no volen arribar almenys durant aquesta primera quinzena de desembre. En tot cas, diumenge pot caure algun ruixat en punts del Pirineu occidental, més probables al País Valencià i les Illes Balears. Quant a temperatures, es mantindran molt semblants a les dels dies anteriors, amb matins freds però migdies força suaus, particularment a la costa. Amb tot, el cap de setmana les màximes es quedaran uns dos graus més baixes, una tònica que es mantindrà al llarg de la setmana que ve.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats