Societat 01/07/2011

Més xafogor i alguns intervals de núvols

Diumenge arribaran a caure xàfecs a l’interior, a la costa els núvols baixos molestaran a estones per fer platja

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaSense que hi hagi d’haver complicacions importants, aquest cap de setmana el temps serà més variable. Avui el sol predominarà gairebé arreu però al migdia i a la tarda apareixeran alguns intervals de núvols al sud que mantindran el cel mig ennuvolat. La calor serà moderada al migdia, amb temperatures molt similars a les d’ahir, i la tramuntana i el mestral encara es deixaran sentir amb algun cop moderat, tot i que durant el dia perdran força.

Demà també hi haurà molt de sol, però l’augment de la humitat a la costa pot fer augmentar els núvols baixos a la costa i al prelitoral. A l’Ebre i al Camp de Tarragona és on hi podrien aparèixer de forma més clara i mantenir-hi el cel mig ennuvolat. Les temperatures seran una mica més altes i a la costa la calor serà més enganxifosa.

Diumenge el canvi de temps serà més clar, hi haurà més bandes de núvols prims i descarregaran alguns xàfecs al Pirineu i a Ponent, sobretot a la tarda. Al matí en general els núvols seran força trencats, i serà a la tarda que es faran més compactes, sobretot a les comarques de Tarragona i a les de Lleida.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats