La Méteo
Societat 18/02/2012

Dissabte amb sol a l’espera d’un canvi a partir de diumenge que portarà més núvols i ruixats

Avui el sol dominarà amb alguns núvols força localitzats i decoratius, al migdia les temperatures seran agradables

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaTot i que els matins a primer hora fa fred i ens hem d'abrigar, avui el contrast tèrmic serà força marcat i l'ambient al migdia serà relativament agradable. Les màximes es situaran entorn dels 12-16 ºC i el sol lluirà a la majoria de comarques, només hi haurà alguns núvols residuals i localitzats que no deixaran precipitació.

Diumenge ens arriba un canvi de temps. Un front ens creuarà i ens portarà més núvols sobretot a la meitat Est i al Pirineu, acompanyat d'alguns ruixats sobtats que podrien caure a partir de mig matí. On poden descarregar amb certa intensitat seria sobretot a les comarques de Barcelona i interior de Girona a partir de la tarda-vespre. Les temperatures seran més baixes durant les hores centrals del dia i la cota de neu es situarà entorn els 1000 metres baixant als 800 metres, on s'esperen algunes nevades sobretot a la cara nord del Pirineu.

L'inici de la setmana següent tot fa pensar que la començarem amb certa inestabilitat, especialment a primera hora del dia, tot i que en general no serà un dilluns de pluja. La resta de la setmana els mapes apunten que tindrem un temps variable amb ruixats a les Illes Balears i el més notori serà la caiguda dels termòmetres durant la primera meitat de la setmana, tot i que a partir de dimecres tornarien a remuntar de forma clara amb un ambient casi primaveral a les hores centrals del dia.

Trobareu la previsió actualitzada del vostre municipi a ara.cat/meteo.

stats