Societat 28/11/2010

Michael Jackson “sabia que volien assassinar-lo”, segons Latoya

Latoya Jackson està convençuda que la mort del seu germà no va ser fortuïta. "Volien assassinar-lo", manifesta

Redacció
1 min
Michael Jackson va morir a l'estiu del 2009

p { margin-bottom: 0.21cm; } Michael Jackson “va morir assassinat”, defensa Latoya. “El meu germà no va morir per un accident, estem fent esforços per descobrir que va passar perquè, abans de morir, em va dir que intentaven assassinar-lo”.

Latoya Jackson ha fet aquestes dramàtiques afirmacions aquest cap de setmana, amb el típic barret andalús posat i al costat d'un cavall. El context ho justificava, ja que compareixia davant els mitjans al Saló Internacional del Cavall de Pura Raça Espanyola (Sicab). La cantant ha correspost els seus amfitrions i ha comentat que li encanta Sevilla i vestir de flamenca.

Michael Jackson era, segons ella, una persona “generosa”, una flama altruista que la cantant procurarà que no s'apagui. Segons va assegurar, els beneficis del seu single Home, que parla del seu germà tot i que segons defensa el va composar abans de la seva mort, es destinaran a obres benèfiques.

“Era un ésser especial, no hi haurà ningú en aquesta generació ni les properes amb tant de talent”, ha reflexionat Latoya. El pressumpte assassinat de Jackson continua alimentant el mite de l'artista mort que més diner ha generat en el darrer any, amb uns ingressos que superen fins i tot els acumulats per Lady Gaga, Madonna, Jay-Z y Beyoncé.

stats