CAS PALAU
Societat 15/12/2010

Millet: “Només em tiren la merda a mi”

Els Millet han volgut puntualitzar, a través de les pàgines del diari, algunes qüestions publicades darrerament sobre el cas Palau que consideren "mentida"

Redacció
1 min

BarcelonaLa família de l'expresident del Palau de la Música, Fèlix Millet, ha volgut aclarir, a través d'una conversa telefònica amb l'ARA, algunes qüestions publicades als mitjans en els darrers temps, que considera "mentida". Tot i reconèixer en el seu moment que va desviar tres milions d'euros de la institució, Millet afirma: "Només em tiren la merda a mi".

Millet i els seus creuen que s'estan dient "barbaritats". Per exemple, sostenen que s'ha sobredimensionat el casament de les seves filles al Palau. Argumenten que "el 60% dels convidats eren empreses" i potencials clients, ja que es volia promocionar l'entitat cultural. Segons expliquen, fins i tot es va prescindir d'alguns familiars a la llista d'assistents perquè així fos.

El matrimoni Millet viu reclòs en els darrers temps a la seva casa de l'Ametlla del Vallès i ha deixat en un segon pla la seva residència a la zona alta de Barcelona. Allà continuaran mentre segueixi l'enrenou mediàtic.

stats