FARMACÈUTIQUES
Societat 18/09/2011

El ministeri de Sanitat no tem que Roche deixi de subministrar fàrmacs als hospitals espanyols

El govern espanyol diu que els pacients poden estar "tranquils", ja que la farmacèutica Roche no deixarà de subministrar fàrmacs als hospitals espanyols com ha fet amb els de Grècia

Efe
1 min

MadridEl ministeri de Sanitat "no tem" que la farmacèutica Roche deixi de subministrar fàrmacs als hospitals espanyols com ha fet amb els de Grècia, degut a la seva morositat.

Fonts del Ministeri han assegurat a Efe que els pacients d'Espanya "poden estar tranquils", després que el president de Roche, Severin Schwan, afirmés en una entrevista al diari The Wall Street Journal que el grup suís no descarta fer amb altres països el mateix que ha fet amb Grècia. En concret, Schwan es va referir a l'estat espanyol.

"Espanya no té res a veure amb Grècia en cap aspecte i, per suposat, no en el sanitari", han dit a Efe fonts del govern espanyol que van insistir que la sanitat està totalment garantida. "No tenim cap temor que passi el mateix" que a Grècia.

En el mateix sentit s'ha expressat el secretari d'Estat de Sanitat, José Martínez Olmos, des del seu compte personal de Twitter. "Espanya no és Grècia", ha piulat.

stats