Societat 17/03/2012

Mobilitzacions contra el casal neofeixista del Clot a Barcelona

Un centenar de persones han celebrat una assemblea per acordar diverses accions contra l'associació feixista. Han decidit fer una cassolada el proper 31 de març a prop del local i una manifestació el dia 21 d'abril

Acn
1 min

BarcelonaUn centenar de persones s'han reunit en assemblea al barri del Clot aquest dissabte i han acordat fer "un front ampli" per mobilitzar-se contra el casal neofeixista Tramuntana.

A la reunió, convocada per Unitat contra el Feixisme i el Racisme, hi han assistit membres d'ERC, d'ICV, de diverses entitats de l'esquerra independentista, de l'esplai del barri, l'associació de veïns i la federació d'entitats.

Els reunits han decidit fer una cassolada el proper 31 de març a prop del local, situat al carrer Independència número 333, i una manifestació el dia 21 d'abril per expressar el rebuig al casal.

David Karvala, d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme, ha qualificat d'èxit l'assemblea perquè ha sigut, segons ha dit, molt diversa, i "ens hem posat d'acord per fer un front comú contra el local".

Karvala ha explicat que es durà a terme una campanya, es penjaran cartells i fulls de mà i es recolliran adhesions de suport a la campanya de rebuig al Tramuntana.

Segons fonts veïnals, aquest matí hi havia entre quatre i cinc furgonetes dels Mossos d'Esquadra que vigilaven de prop del local al barri del Clot.

stats