Societat 18/12/2011

Mor als 28 anys Eva Ekvall, Miss Veneçuela 2000

Segons explica el rotatiu veneçolà 'El Nacional', Ekvall ha mort a l'edat de 28 anys a l'University General Hospital de Houston (EUA)

Ara
1 min
Eva Ekvall, Miss Veneçuela de l'any 2000

BarcelonaLa Miss Veneçuela de l'any 2000, i tercera finalista del Miss Univers 2001, Eva Ekvall, ha mort aquest dissabte a Houston (EUA), després de lluitar per més de dos anys contra el càncer de mama. Segons explica el rotatiu veneçolà El Nacional, Ekvall també va destacar com a presentadora de noticiaris televisius, ha traspassat a l'edat de 28 anys, a l'University General Hospital. En un comunicat difós pel seu espòs, John Fabio Bermúdez, han destacat que la model va recaure en la seva malaltia fa uns mesos, pel que va decidir traslladar-se a Houston per seguir el tractament.

"No obstant això, malgrat els esforços realitzats, la seva salut es va anar deteriorant fins a produir-se la seva mort aquesta tarda (de dissabte). En aquest moment, es trobava acompanyada dels seus pares i espòs. Ekvall tenia una filla, anomenada Miranda, de dos anys i mig", explica el comunicat emès per la família.

La malaltia

Fa justament un any, el desembre de 2010, Ekvall havia presentat el seu llibre Fuera de Foco, en el qual narrava en primera persona la batalla que havia estat lliurant contra el càncer. El text va comptar amb el suport del reconegut fotògraf, Roberto Mata.

La jove, nascuda a Caracas, va obtenir la corona de Miss Veneçuela als 17 anys i, als 26, va ser diagnosticada amb càncer de pit, cinc mesos després de donar a llum a la seva única filla, Miranda. Ekvall també va destacar com a presentadora de notícies en canals com Televen i Canal "i". També col·laborava en activitats de l'entitat sense ànim de lucre Senos Ayuda, que promou la prevenció del càncer de pit.

stats