Societat 13/12/2010

Mor una jove en un accident de trànsit a Santa Perpètua de Mogoda

Una jove de 23 anys va morir ahir a la nit i una altra va quedar ferida greu en un accident de trànsit ocorregut al nucli de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) quan el vehicle en què viatjaven va xocar violentament contra un arbre.

1 min

BarcelonaSegons han informat avui els Bombers de la Generalitat, el sinistre va ocórrer cap a les 21.25 hores d'ahir i s'hi va veure implicat un sol vehicle, que va topar contra l'arbre al carrer Mar del Nord de Santa Perpètua, just davant la fàbrica "Honda".

Com a conseqüència de l'impacte va morir Tamara R.C., de 23 anys, i una altra jove de 27 anys, Caroline G.M., va quedar ferida de gravetat, mentre el titular del vehicle, Sebastian P., va resultar il·lès.

Fins al lloc de l'accident es van desplaçar 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de rescatar la jove ferida greu en haver quedat atrapada a l'interior del vehicle.

Després d'alliberar la dona, aquesta va ser atesa pels serveis sanitaris al mateix lloc del sinistre i posteriorment va ser evacuada a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

stats