Societat 01/01/2011

Mor un noi de 31 anys en un accident de trànsit a Balsareny

1 min

BalsarenyLa nit de Cap d'Any ha deixat una víctima mortal a les carreteres catalanes i el conductor del vehicle ha estat detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol. La víctima és un noi de 31 anys de Sallent, Oscar M. L., que ha mort quan el vehicle en què viatjava d'acompanyant ha sortit de la via, a la BP- 4313, al municipi de Balsareny (Bages). El conductor, Marc V. R., de 35 anys i veí de Manresa, que ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat a l'Hospital General de Manresa, ha quedat detingut com a presumpte autor dels delictes d'homicidi imprudent i conduir sota els efectes de l'alcohol.

Un turisme ha sortit de la via BP- 4313, al terme municipal de Balsareny, passades dos quarts de quatre de la matinada, i el copilot ha resultat mort. En les tasques d'assistència hi han participat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i diversos efectius del SEM.

Després de l'assistència, una patrulla ha realitzat la prova d'alcoholèmia al conductor i ha resultat positiva amb un valor de 0,70 mg/l, és a dir, el triple de la taxa permesa. De manera que el conductor ha quedat detingut pels delictes d'homicidi imprudent i de conducció sota els efectes de l'alcohol.

stats