Societat 15/06/2012

Localitzat el camioner implicat en l'atropellament mortal del ciclista del Vendrell

Els Mossos estan estudiant la seva implicació en el cas abans de decidir si se l'ha de detenir. Els fets han passat cap a dos quarts de set del matí d'aquest divendres a la carretera N-340

Ara / Agències
1 min

El VendrellEls Mossos d'Esquadra han localitzat el camioner que aquest matí de divendres ha atropellat mortalment un ciclista a la carretera N-340, a l'altura del Vendrell (Baix Penedès). Es desconeixen les causes del succés, i els agents estan estudiant la implicació del conductor del camió en el cas abans de decidir si se l'ha de detenir. Els fets han passat cap a dos quarts de set del matí.

El ciclista –Francisco Manuel G. D, de 30 anys d’edat i veí del Vendrell– ha mort com a conseqüència de l'atropellament del camió de gran tonatge, que no s'ha aturat. No es descarta que el conductor no s'hagi adonat de l'atropellament.

La Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta (CCUB) ha denunciat en un comunicat que el conductor del vehicle que aquest divendres al matí ha atropellat mortalment un ciclista al Vendrell "ha fugit". La CCUB també ha reclamat que es "respecti la norma d'avançament de ciclistes" i ha exigit "una campanya per reeducar els conductors de vehicles de motor perquè recordin com s'ha d'avançar els ciclistes". "Exigim la col·locació de cartells informatius en més carreteres, com provisionalment s'ha fet en algunes carreteres freqüentades per ciclistes", indica la coordinadora.

stats