Societat 30/10/2011

Mor una dona d'edat avançada apallissada per un atracador

El sospitós ha estat detingut pels Mossos i empresonat. Se l'acusa de nou assalts violents a dones d'edat avançada comesos a Barcelona. Seguia les víctimes fins al portal de casa seva per atacar-les al vestíbul o l'ascensor i robar-los la bossa i joies

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Barcelona, Susan R., de 26 anys i nacionalitat romanesa, com a suposat autor de fins a nou atracaments violents amb resultat de lesions a dones d'edat avançada als barris de Gràcia i Sarrià de la capital catalana. Una de les víctimes ha mort aquest matí a conseqüència de les ferides, motiu pel qual ara els Mossos han instruït unes noves diligències per un delicte d'homicidi.

Susan R. seguia les dones fins al portal de l'edifici on vivien i després les assaltava mentre esperaven o agafaven l'ascensor. Segons fonts policials, el detingut emprava una violència extrema i colpejava les víctimes a la cara per tal de dificultar que el poguessin reconèixer. Un cop havia atacat les dones i havien quedat estabornides, Susan R. fugia amb la bossa de mà i sostreia les joies que portaven les dones.

Els Mossos de la comissaria de Gràcia van establir un dispositiu de vigilància per la zona, en tractar-se del barri on s'havien produït més atacs. Finalment, el passat 27 d'octubre es va poder localitzar i detenir Susan R. com a suposat autor dels fets.

Inicialment, Susan R estava acusat de nou robatoris violents amb resultat de lesions, però una de les dones ha mort aquest matí a l'hospital a conseqüència de les lesions produïdes pels cops, per la qual cosa els Mossos han instruït unes noves diligències per un delicte d'homicidi. Es desconeix, però, quan es va produir l'assalt.

El detingut, que té antecedents, ha passat avui a disposició judicial al jutjat d'instrucció núm. 1 de Barcelona, el qual n'ha decretat l'ingrés a presó.

stats