SOCIETAT
Societat 17/09/2012

Mor un esportista quan participava en un triatló a Berga

El jove, de 34 anys i natural de Barcelona, es va trobar malament cap a les 10.30 del matí, mentre nedava al pantà

Efe
1 min

BarcelonaUn esportista que participava en la Sailfish Half Triatló de Berga (Berguedà) va morir ahir després de sentir-se indisposat mentre feia una prova de natació al pantà de la Baells, ha confirmat a Efe un portaveu de l'Ajuntament d'aquesta població.

L'esportista, de 34 anys i natural de Barcelona, es va trobar malament cap a les 10.30 h, mentre nedava al pantà, segons que ha explicat un membre de l'organització.

També ha indicat que l'esportista va ser rescatat de l'aigua i traslladat a l'hospital Sant Bernabé de Berga, on va arribar sense vida.

Des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han precisat a Efe que després d'indisposar-se, l'atleta va ser atès en un primer moment pels serveis mèdics de l'organització, que van fer tot el possible per reanimar-lo.

El triatló, que van guanyar l'atleta de Barcelona Francesc Godoy i la gallega Saleta Castro, l'organitza el Dual Grups i el Club Triatló Berga amb l'Ajuntament de Berga, i és una prova oficial de la Federació Catalana de Triatló.

Els participants del Sailfish Half Triatló de Berga han de recórrer 1,9 quilòmetres nedant, 90 quilòmetres en bicicleta i 21 caminant.

En la competició d'aquest any, que era la segona edició, hi participaven 612 atletes.

stats