Societat 09/06/2012

Mor un home d'uns 45 anys en l'incendi d'un habitatge a Sant Boi de Llobregat

El foc s'ha produït poc després d'un quart de dues de la matinada d'aquest dissabte i el bloc afectat s'ha hagut de desallotjar

Acn
1 min

Sant Boi de LlobregatUn home d'uns 45 anys ha mort aquest dissabte a la matinada en l'incendi d'un bloc de pisos a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'incendi s'ha produït poc després d'un quart de dues de la matinada en el segon pis d'un bloc de tres plantes situat al carrer Nou, número 43-45. Sis dotacions dels Bombers s'han desplaçat fins al lloc del sinistre i han localitzat el cos d'una persona inconscient i amb cremades per tot el cos a l'interior de l'habitatge cremat. El personal sanitari del SEM ha confirmat la mort de la víctima, un home d'uns 45 anys, pocs minuts després. Els veïns de l'immoble han estat desallotjats.

Segons les primeres valoracions, l'edifici no té danys estructurals i els veïns hi han pogut tornar una vegada finalitzades les tasques d'extinció. A hores d'ara es desconeixen més dades sobre la identitat de la víctima, així com les causes que han originat el foc. La Unitat de la Policia Científica dels Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat al lloc dels fets per obrir la investigació pertinent.

stats