Societat 05/05/2012

Mor una jove en un accident de ràfting a Rialp

La noia, de 41 anys, ha quedat enganxada entre un tronc i una pedre sense poder sortir

Efe
1 min

Una dona de 41 anys ha mort avui quan practicava ràfting i ha caigut d'una llanxa pneumàtica en un accident aquàtic ocorregut al terme municipal de Rialp (Pallars Sobirà), segons que han informat els Bombers de la Generalitat. La dona, que era veïna de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental), ha caigut de la llanxa mentre practicava ràfting en grup pel riu Noguera Pallaresa.

L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, en declaracions a TV3, ha explicat que l'embarcació ha topat amb una roca i "la fatalitat ha provocat que la dona quedés enganxada entre un tronc i la pedra, sense que n'hagi pogut sortir".

Treballadors de l'empresa organitzadora de l'activitat han tret el cos del riu. El succés, del qual s'ha rebut avís cap a les 14.05 hores, ha ocorregut a la zona de descens ràpid del riu, cosa que ha obligat els bombers a activar l'helicòpter amb el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i dues dotacions terrestres, que han ajudat en les tasques de rescat.

En total, s'han mobilitzat quatre patrulles dels Mossos fins al lloc i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també ha enviat diversos efectius.

stats