Societat 13/01/2012

Mor un motorista en xocar contra un camió a l'interior de Banyoles

Hores abans, el conductor d'un camió ha mort després que el seu vehicle hagi sortit de l'AP-7 a Vandellòs

Acn
2 min

BarcelonaUn motorista ha mort aquest divendres, cap a les 7.50 h del matí en xocar amb el vehicle que conduïa contra un camió. Es desconeixen fins al moment les causes del sinistre, que ha tingut lloc dins el nucli urbà de Banyoles, la capital de la comarca del Pla de l'Estany. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha activat dues unitats que han treballat al costat dels efectius de la Policia Local, que també s'han adreçat al lloc dels fets. Malgrat els esforços que han fet no ha estat possible salvar la vida de l'accidentat.

Mor un camioner

El Servei Català del Trànsit (SCT) ha informat també que el conductor d'un camió ha mort aquesta matinada després que el vehicle que conduïa hagi sortit de la via per causes que s'investiguen. Concretament, els fets han tingut lloc cap a un quart de dues de la matinada a l'autopista AP-7, al seu pas pel terme de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp). Mossos d'Esquadra, bombers i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat en l'accident. En concret, l'accident ha tingut lloc al quilòmetre 290 de l'AP-7, a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), en sentit València.

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'accident a la 1.15 h de la matinada. Per causes que encara s'estan investigant, un camió ha sortit de la via i ha bolcat. A conseqüència del sinistre, una persona ha mort, el conductor i únic ocupant del vehicle, Stanislav Y., de 33 anys i de nacionalitat búlgara.

A tres quarts de vuit del matí es continua treballant per retirar el vehicle sinistrat. Quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, quatre dels bombers, que han hagut d'excarcerar la víctima, i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han actuat en l'accident.

stats