Societat 07/08/2011

Un home de 67 anys, tercer ofegat a la platja de Coma-ruga en un mes

Un jove de 17 anys es troba en estat crític a l'hospital Sant Joan de Reus després de ser rescatat de l'aigua a Miami Platja, a Mont-roig del Camp

Acn
1 min

El Vendrell / Mont-roigUn home de 67 anys ha mort ofegat aquest diumenge al vespre a la platja de Coma-ruga, al Vendrell, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Fins a la platja s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM i el personal sanitari ha estat practicant maniobres de reanimació a l'home durant prop d'una hora sense que hagi estat possible salvar-li la vida. Els fets s'han produït prop del Port de Coma-ruga, la mateixa zona on fa un mes ja va morir un jove de 28 anys i on aquesta setmana es va ofegar una adolescent. És una zona on, en alguns espais, està prohibit el bany.

És la segona persona ofegada aquest diumenge. A la platja Cristall de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, un menor de 17 anys de nacionalitat alemanya ha quedat en estat crític després de ser rescatat de l'aigua. Està ingressat a l'hospital Sant Joan de Reus. Un altre adolescent que anava amb ell i que també ha hagut de ser rescatat ha resultat il·lès.

Els fets s'han produït aproximadament a les cinc de la tarda. Els equips d'emergència han rebut un avís que alertava que dos menors s'estaven ofegant i que no podien sortir de l'aigua. Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) i altres cossos d'emergències.

stats