SOCIETAT
Societat 21/01/2011

Moreno nega que subornés Matas i mira de provar-ho amb un sobre de diners falsos

L'empresari televisiu argumenta que aquesta quantitat de diners no cap en metàl·lic a la butxaca de la jaqueta entallada que duia a la gala d'inauguració on suposadament els va cobrar

Efe
1 min
José Luis Moreno

PALMAL'empresari José Luis Moreno ha assegurat aquest divendres que no va lliurar un sobre amb 250.000 euros a l'expresident balear Jaume Matas a una gala televisiva. Per demostrar-ho, ha exhibit al jutge un sobre amb bitllets falsos per aquesta quantitat, que no cap en la butxaca d'una jaqueta.

D'aquesta manera ha volgut provar la falsedat de les acusacions de l'exdirectiu d'una de les productores. Segons les seves declaracions davant el jutge del cas Palma Arena, Moreno va lliurar a Matas un sobre amb aquesta quantitat, en bitllets de 500 euros, durant la gala d'inauguració de la televisió pública IB3 celebrada el 2005, suposadament a canvi de contractes amb el canal.

Segons han informat fonts jurídiques, Moreno ha mostrat al jutge un sobre amb un feix de bitllets de 500 euros per aquest valor, així com un informe de quant pesaria i quin seria el seu volum en cas de ser diners vertaders: en concret entre cinc i sis centímetres i mig, en funció de si els bitllets són nous o usats.

En aquest sentit, ha afirmat no és possible que capigués a la butxaca del vestit entallat que va vestir a la gala d'inauguració de la televisió pública balear, on, segons el testimoni, li va lliurar el sobre amb diners.

L'artista i productor ha comentat als periodistes que la seva declaració, d'una hora i mitja de durada, ha estat "molt intensa i distesa", alhora que ha afirmat que creu "molt en la Justícia d'aquest país" i ha desitjat que li aixequin la imputació.

stats