Societat
Societat 17/04/2011

Els Mossos d'Esquadra detenen dos homes que van robar en 25 cotxes al Delta de l'Ebre

Els lladres, veïns de Barcelona i Calafell, sostreien càmeres de fotos, GPS, targetes de crèdit o diners en efectiu dels cotxes estacionats a prop de les platges

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut dues persones pressumptament relacionades amb vint-i-cinc robatoris amb força a l'interior de vehicles al Delta de l'Ebre.

Els detinguts, Andrés C. P. de 50 anys i veí de Barcelona i Rafael C. P. de 44 anys i veí de Calafell, robaven cotxes estacionats en zones de platja entre Sant Carles de la Ràpita i el Delta de l'Ebre i sempre seguien el mateix mètode: trencaven la finestra del copilot per accedir al cotxe i robar els diferents objectes que hi trobessin.

L'ampli dispositiu encapçalat pels Mossos d'Esquadra va permetre relacionar els robatoris que ocorrien des del novmebre amb els lladres, que sostreien GPS, càmeres fotogràfiques, telèfons mòbils, targetes de crèdit i diners en efectiu dels vehicles.

Els lladres van ser detinguts simultàniament el 13 d'abril als domicilis respectius, a Barcelona i Calafell, on es van poder recuperar molts dels objectes robats. El jutge ha ordenat llibertat amb càrrecs per als imputats.

stats