Societat
Societat 26/06/2011

Els Mossos decomissen 4.500 articles destinats al 'top manta' a les comarques de Tarragona

L'operació contra la venda ambulant s'ha saldat amb dos detinguts i més de trenta imputats. Entre els articles intervinguts destaquen ulleres de sol, bosses, roba de primeres marques, colònies i rellotges falsificats

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han decomissat prop de 4.500 articles suposadament destinats a la venda ambulant a Montblanc en el marc d'una operació contra el top manta. Fins ara l'operació ha implicat la detenció de dues persones a Salou i trenta-tres més han quedat imputades.

Els articles van ser intervinguts diumenge 19 de juny en un control preventiu a la C-14 a l'altura de Vilaverd (Conca de Barberà), quan es va detectar una corrua de tres cotxes carregats de falsificacions, segons ha informat la policia catalana. Entre els articles recuperats destaquen ulleres de sol, bosses, roba de primeres marques, colònies i rellotges. Els Mossos van imputar un total de tretze persones, d'origen senegalès, com a suposats autors d'una falta contra la propietat industrial i intel·lectual.

Aquesta nit els agents han interceptat deu persones més que carregaven objectes per ser venuts al top manta i han quedat imputats per la mateixa falta. Se sumen a les dues detencions que es van practicar a Salou a principis de mes, quan es van intervenir prop de mill ulleres de sol de primeres marques i un centenar de bosses a dos individus d'origen senegalès.

Les operacions s'emmarquen en la campanya que els Mossos estan duent a terme pels municipis de Catalunya per combatre la venda ambulant, que s'intensifica amb l'arribada de turistes.

stats