SUCCESSOS
Societat 19/08/2011

Els Mossos desallotgen un edifici al carrer Princesa i detenen 11 'okupes'

L'immoble, a prop de l'hotel Ciutat de Barcelona, havia estat ocupat aquesta matinada. La policia atribueix un delicte d'usurpació d'habitatge als joves que hi havia dins. Un altre noi ha estat arrestat per atemptat a l'autoritat

Laia Espín
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Els Mossos d'Esquadra han desallotjat un edifici al carrer Princesa, a prop de l'hotel Ciutat de Barcelona, que havia estat ocupat aquest divendres a la matinada. L'avís l'han donat els mateixos propietaris.

Una vintena de persones havien ocupat l'immoble i els Mossos han detingut 11 persones per usurpació d'habitatge i un altre per atemptat a l'autoritat, per haver increpat als agents des del carrer. Ho ha explicat aquest matí el conseller d'Interior, Felip Puig, que ha assistit a la reunió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya. Protecció Civil ha activat l'Infocat per risc d'incendis forestals i per les altes temperatures que s'esperen assolir aquest cap de setmana.

D'altra banda, el conseller d'Interior també s'ha referit als últims aldarulls registrats a Lloret de Mar. Ha confirmat que fins a finals d'agost hi haurà un operatiu especial dels Mossos d'Esquadra per evitar més enfrontaments entre joves turistes. Felip Puig ha assenyalat que cal apostar pel turisme de qualitat i no pel de 'borratxera' i ha destacat l'esforç que moltes localitats costaneres estan fent per reconduir el seu model turístic.

stats