Societat 07/12/2011

Els Mossos detenen a Barcelona un home per temptativa d'homicidi a un sergent

Un dels agents del cos policial va rebre una punyalada, la matinada de dimarts, al districte de l'Eixample, però l'armilla antibales va impedir que li provoqués ferides

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut Ivan S. G., de 32 anys i nacionalitat espanyola, per temptativa d'homicidi a un sergent i com a presumpte responsable de dos robatoris amb violència, lesions i atemptat a agents de l'autoritat. Els fets van passar la matinada de dimarts, quan un ciutadà va alertar la policia perquè un home estava amenaçant un taxista amb una arma blanca. Quan els agents van arribar al lloc dels fets, hi van trobar un home amb un ganivet de grans dimensions. Davant la presència policial, aquest va amenaçar els agents i va intentar fugir aturant un altre taxista, segons han informat avui els Mossos d'Esquadra.

En la fugida, un sergent va intentar retenir-lo, però l'home va reaccionar clavant-li el ganivet al pit, segons informen des de Mossos. L'armilla interior antibales que portava va evitar que li provoqués ferides. Dos mossos més van perseguir l'home fins a detenir-lo, però "la forta agressivitat i resistència que en tot moment va oferir va provocar que els dos agents resultessin ferits".

Un cop detingut, l'home va ser traslladat a un centre hospitalari perquè li fessin un reconeixement mèdic. A més, segons l'informe de Mossos, el responsable d'un restaurant de la zona va adreçar-se als mateixos policies per explicar-los que l’home que acabaven de detenir feia pocs minuts els hauria intentat robar, amenaçant un dels cambrers amb un ganivet al coll.

El detingut, escapolit d’un centre penitenciari i amb diversos antecedents policials, passarà a disposició policial en els propers dies.

stats