Successos
Societat 15/10/2011

Els Mossos detenen set persones a Granollers per tràfic de drogues

Una patrulla de paisà, en el marc d'una operació de prevenció de robatoris violents, va sospitar dels detinguts quan es movien entre diferents cotxes estacionats. En total han requissat més de dos quilos de cocaïna

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut set homes a Granollers (Vallès Oriental), a qui van sorprendre traficant amb drogues al mig del carrer amb els seus vehicles, on amagaven la cocaïna que venien. La policia autonòmica ha informat, en un comunicat, que les detencions van tenir lloc en el marc d'una operació de prevenció de robatoris violents desenvolupada per una patrulla de paisà en aquest municipi del Vallès.

Els detinguts es movien entre diferents vehicles estacionats a la cruïlla entre el camí Romà i Lope de Vega en una actitud que va fer sospitar els agents que es podia estar produint un delicte contra la salut pública. Al registre dels vehicles la policia va trobar uns 1.100 grams de cocaïna als peus del copilot d'un dels cotxes i 1.100 grams més en un paquet amagat darrere de l'equip de música d'un altre automòbil. A més, un dels detinguts portava a sobre mil euros en metàl·lic i la policia va trobar deu mil euros més en un amagatall d'un altre vehicle.

Els detinguts, d'entre 20 i 36 anys, són tots d'origen dominicà, excepte un de nascut a l'Equador. Després de passar a disposició judicial dilluns passat, 3 d'octubre, sis d'ells van ingressar a presó preventiva, mentre que el setè va quedar en llibertat amb càrrecs.

stats