SUCCESSOS
Societat 27/01/2011

Els Mossos detenen els suposats homicides d'un ancià al Segrià

Detinguts els suposats autors de la mort d'un home de 80 anys al Segrià. La víctima va aparèixer morta el passat 5 de desembre en una finca agrícola al terme municipal de Massalcoreig

Marta Català
1 min

BARCELONAEls Mossos van detenir ahir a la Pineda (Vilaseca), dues persones com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi. Les detencions són el resultat d'una investigació oberta el passat 5 de desembre arran de la mort violenta d'un home d'edat avançada en una finca agrícola situada al terme municipal de Massalcoreig (Segrià).

El jutge ha decretat el secret d'actuacions i l'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial de Ponent continua amb la investigació del cas.

Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

El cadàver va ser localitzat aquest diumenge a la tarda en una finca agrícola situada a uns dos quilòmetres del nucli urbà, a la zona coneguda com Cases Noves, en el camí rural asfaltat que uneix Massalcoreig i Fraga.

Segons fonts policials, la víctima és un home d'uns 80 anys d'edat i veí de la població aragonesa de Torrent de Cinca (Baix Cinca), a uns cinc quilòmetres de Massalcoreig. Fonts properes a la investigació van explicar que la víctima estava collint olives amb la seva filla i el seu gendre en una torre de la seva propietat i, després de dinar, els familiars van trobar el seu cos estès a terra i sense vida.

stats