SUCCESSOS
Societat 26/05/2011

Els Mossos detenen un home acusat de matar la seva parella, que està desapareguda

La policia investiga la desaparició de la víctima després que un familiar posés una denúncia

Marta Català
1 min

BARCELONAEls Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Sabadell, Ricardo F.V., com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.

Els fets es remunten al dia 14 de maig quan un familiar de Rosa Maria T.L., de 39 anys d'edat i també de Sabadell, va presentar una denúncia sobre la seva desaparició.

Segons els Mossos, es podria tractar d'una desaparició "no voluntària" ja que existeixen diversos indicis delictius.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest matí i el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Sabadell ha decretat el seu ingrés a la presó preventiva.

La Unitat de Desapareguts de la Divisió d'Investigació Criminal es va fer càrrec del cas i va començar a investigar la desaparició. Els agents van trobar el vehicle de la dona i segons fonts properes a la investigació, s'haurien trobat alguns indicis a l'interior del vehicle que feien pensar que es podria haver comès un delicte així com també es van trobar indicis al domicili de la víctima.

Els investigadors van trobar indicis que apunten a què Ricardo F.V, de 44 anys, parella de la desapareguda, està relacionat amb la mort de la dona tot i que no s'hagi trobat el cadàver.

El detingut ha passat a disposició judicial aquest dijous i el Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Sabadell ha decretat el seu ingrés a presó preventiva.

stats