Societat 28/03/2012

Els Mossos interroguen els treballadors de la guarderia on ha mort un nen

La policia obre una investigació per aclarir tots els detalls del cas. La criatura ha mort ennuegada mentre menjava una peça de fruita. El centre tenia tots els permisos i 35 anys d'experiència

Acn
1 min

CastelldefelsEls Mossos d'Esquadra han interrogat aquesta tarda els treballadors de la guarderia Tenim nens, de Castelldefels, on aquest dimecres ha mort un nen d'un any i mig mentre menjava una peça de fruita, segons han informat fonts pròximes a la investigació.

La policia i l'Ajuntament de Castelldefels han obert una investigació per determinar les causes de la mort del nen.

El consistori ha assegurat que el centre, al barri de Bellamar de la ciutat, comptava amb tots els permisos necessaris per funcionar com a guarderia i que mai s'hi havia produït cap incident, en 35 anys de funcionament.

Els fets han succeït poc abans de les dotze del migdia quan el nen estava menjant i, segons les primeres investigacions, el petit s'ha ennuegat, la qual cosa li ha provocat una parada cardiorespiratòria.

Els responsables del centre educatiu han alertat ràpidament els serveis d'emergències, que s'han desplaçat urgentment al lloc dels fets i han treballat durant gairebé una hora per intentar reanimar el menor.

stats