SOCIETAT
Societat 20/02/2012

Els Mossos obren una investigació per aclarir en quines condicions viatjaven les víctimes de l'accident a la N-II

L'alcalde de Figueres exigeix a Foment una "millora urgent" de la circumval·lació i la qualifica d'"autèntic corredor de la mort"

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir tot el que envolta l'accident que s'ha produït aquesta passada nit a la N-II al seu pas per Figueres. La policia vol conèixer en quines condicions viatjaven els vuit ocupants de la furgoneta, perquè la documentació que s'ha recollit fins ara no ho ha pogut determinar. El que sí que se sap és que els vuit ocupants, tots romanesos, no eren d'una mateixa família.

L'alcalde de Figueres, Santi Vila, ha exigit al ministeri de Foment que faci una "millora urgent" de la circumval·lació de la N-II i l'ha qualificada d'"autèntic corredor de la mort". En aquest tram, la carretera té només un carril per banda i no té voral perquè els vehicles s'aturin en cas d'urgència.

L'accident es va produir a la zona de la circumval·lació de Figueres, un tram que suporta una alta densitat de trànsit, ja que és la carretera que connecta les comarques gironines amb la Costa Brava Nord i també amb França. Per això, centenars de camions passen diàriament per aquest tram, que té únicament un carril per banda i un voral estret que no permet que cap vehicle es pugui aturar en cas d'emergència. En aquest tram, la velocitat està restringida a 80 km/h.

stats